Nyttårstalen - 2004

Tradisjons tro holdt klubbens leder Thor Gunnar Bjelland nyttårstale 31.12.04 kl.19.00 Vedlagt følger utdrag av talen, neste år satser vi på at denne skal gå direkte på vår hjemmeside med både lyd og bilde.
Dette har vært et år der Stord Bordtennisklubb har hatt både fremganger og tilbakeganger, men klubben og medlemmene som er med å gjør en jobb for klubben føler og viser et stort hjerterom klubben sin. Klubben har kunnskap og kompetanse til virkelig kunne bli ledene i bordtennis-norge, utfordringen på dette området er å få nye personer inn i Stord BTK systemet og at disse tilegner seg den spisskompetanse som kreves for at de skal kunne gi klubben et løft på forskjellige nivåer og områder. I året som gikk husker vi Tommy`s OL der forventningene var større en det man kunne forvente fra den kanten, han ble stoppet på OL ferden med til dels ulovloge midler. Men Tommy er tilbake vi gleder oss over at han vil satse frem mot neste OL i Beiiging. At Tommy tok 2 NM-titler og Kongepokal er jo blitt en vane, men denne prestasjonen er utrolig bra bla. slo han Roffe Paulsen lett 3-0 i finalen (og Paulsen holder høyt internasjonalt nivå) Nevner også at Tommy som vanlig innkasserte ”en haug” 1. plasser i internasjonale turneringer. Tommy beviste nok engang at han er en fantastisk idrettsutøver som verdensklasse han er rangert best i verden blant sittende funksjonshemmede. Blant våre rekrutter er det Hallvard som har vist mest igjen det siste året, han gjorde en god figur under NM for yngre. Dette resulterte i at han ble tatt ut til å representere Norge under EM for yngre i Budapest, en nyttig erfaring for Hallvard vi er spente på de kommende sesonger for hans del og de utfordringer som dukker opp for han. Roger viste også at han kan fortsatt, etter et litt rustent senior-NM var han tilbake for fult i Topp-12 der han var ubeseiret og vant flere hestehoder fremfor konkurrentene. Han slo bla. sterke spillere som Raymond Gonzales, Chang Miau mfl. Vi fikk også på plass nye trener fra 1. aug. Brasilian-japanaren Fernando Takehara, problemmet her var at han ikke hadde oppholdstilatelse noe som gjorde det meste komplisert. Etter 3 mnd. I uvissen om Oppholdstilatelsen ville bli gitt valgte Fernando å reise hjem til Brasil. Vi takker for den korte men gode tiden vi fikk med han og vil ønske han lykke til videre. Vi nevner at Per Arne Pedersen, Morten Bendiksen, Atle Irgens og Thor Gunnar Bjelland også har fungert som trenere dette året. Vi har i tillegg hatt stor hjelp av den nyansatte Regionsutvikleren Mona Fallgren, hun bor nå på Stord og stiller velvillig opp som sparring og som trener. Vi er også tilbake i Eliteserien denne sesongen, her såg vi for oss store ting både når det arrangement og ikke minst spillemessig. Men etter Fernando`s hjemmreise ble laget svekket mye og forventningene ble også da dalene. Men vi håper og tror at vi på sikt kan gjøre det bedre. Geir Erlandsen er også tilbake i klubbdrakten vi helst vil se han i, Geir spiller i tillegg for den spanske klubben Granada. Dette gjør at han i en periode har hatt et tett program, og at vi ikke har kunnet utnytte han i den grad vi ønsker så langt.
Styret består av : : Thor Gunnar Bjelland (leder), Carsten Myhre (nestleder), Per Arne Pedersen, Anne – Elin Sørheim og Egil Isdal (styremedlemmer). I tillegg er Thor Gunnar Bjelland (leder) og Atle Irgens (styremedlem) i styret i Region Vest, samt Mona Fallgren som Klubb / Regionsutvikler. Klubben har også den siste tiden mistet tilskuddet fra NBTF (post-3 midler) som gjorde at vi kunne ha ansatt trener, vi håper og tror at vi skal jobbe frem en permanent løsning som gjør at NBTF igjen vil vurdere oss opp imot Post –3 midlene. Vi har jobbet med en permanent hall sammen med Vikahaugane Sportssenter, denne ligger nå ferdig kalkulert fra arkitekt og vil koste ca4,5 mill. Dette blir bordtennishallenes Porsche i Norge tror vi, den vil være 20 x 25 meter, nå gjelder det å jobbe politisk for å få denne godkjent og grønt lys til byggestart. Vi har kanskje pga. den ”ustabile” trener situasjonen slitt litt med rekrutteringen, her har vi en jobb å gjøre og vi håper og tror at dette skal bedre seg når vi har fått stabilisert forholdene i klubben.
Til slutt noen av utfordringene :
· Vi vil jobbe frem imot å forbedre alle ledd i klubben, å få alt sett i system der man opptrer helhetlig er et selvsagt prioritert mål for klubben.
· At den nye bordtennishallen ser dagens lys så snart som mulig.
· Satsing rekruttering.
· Arrangere et NM for senior som vi kan være stolte av.

HA ET RIKTIG GODT NYTT BORDTENNIS ÅR !

Oppdatert : 31.12.2004

 

 

 

 5 siste nyheter frå Stord BTK
Stord Cup arrangert 2. oktober
Resultat veteran VM og KM
Resultat Juni Cup
Styret i klubben 2021/2022
Innbydelse veteran VM, KM

www.stordbtk.no © 2002