Nytt NM gull, kongepokal og NHIF heder til fantastiske Tommy !

Som venta vant Tommy Urhaug dagens sitjande single, og med klare 3-0 siffer over Rolf E. Paulsen,Vikåsen Roger rauk ut i kvartfinalen i herrer single med klare 1-4 mot Chang Miao,B-72 Den "gamle" Stordspelaren Geir Elandsen,vant finalen med 4-2 over Istvan Moldovan,Modum.

Morten spela og veldig bra i B-klassen og hadde 2 matchballar på Tor Egil Pettersen (B-72), han blei seinare nr. 2 i klassen.

Ellers nevner me at Mona Fallgren,Heddal som har vore og trent ein god del på Stord i fleire periodar vant damer single etter klare 4-0 i finalen mot Stine Haga,B-72. Me gratulerer Tommy og Mona med NM tittel i dag !

Tommy fekk også utmerkelse fra Norges Handcapidrettsforbund, der da blei lagt vekt på hans ekstremt gode prstasjonar, samt at han er ein flott ambasadør for handicapidretten.

Klubbens leder Thor Gunnar Bjelland, sier at han er meget stolt av å ha Tommy i klubben og skjønner godt at NBTF og NHIF setter pris på han. Han seier videre at en bedre representant for sporten og klubben kan man ikke forestille seg. Nok en gang Tommy : Gratulerer !!!!

Vi vil også sende en takk til familien Duval fra Heddal BTK som hjelpte oss med transport m.m. under helgas NM, og samtidig gratulere de med 3 NM gull (NMs klart beste klubb med tanke på at de kun hadde 2 deltakere).
Oppdatert : 29.03.2004

 

 

 

 5 siste nyheter frå Stord BTK
Stord Cup arrangert 2. oktober
Resultat veteran VM og KM
Resultat Juni Cup
Styret i klubben 2021/2022
Innbydelse veteran VM, KM

www.stordbtk.no © 2002