Eliteserien : Stord BTK - Modum BTK 3-3

Dramatikk da det ble poengdeling mellom Norges 2 beste lag, og Hallvard reddet Stordpoeng da Roger hadde en dårlig dag (skade).

Det var forventninger til en god bordtenniskamp da Modum BTK gjestet bordtennishallen, og de som kom ble ikke skuffet. Topp dramatikk med mye bra spill, og svært gjevne kamper.

I doublen ble det svært gjevn mellom Roger / Kristoffer og Wang Bing / Joachim Sørensen, i en 5 setter var det våre gutter som trakk det lengste strået etter en meget underholdende kamp.

Kamp 2: Roger mot Espen Rønneberg, Roger hadde en dratt på seg en skade i underarmen og var nok litt hemmet av dette. Spesielt var hans forhandspill skadelidende pga. dette.
Roger klarte aldri å styre kampen slik han ville, og i avgjøende momenter såg vi tydlig at han var hemmet. Roger tapte med 2 poeng i avgjørende.

Kamp 3: Hallvard mot Wang Bing, Hallvard spilte i perioder meget godt men "Modum-kineseren" ble for sterk.

Kamp 4: Kristoffer startet riktig så flott og hadde full kontroll på Joachim Sørensen, men Sørensen kom tilbake og utlignet til 2-2. Men i siste settet var Kristoffer i en klasse for seg, vant 11-1 og hvilket spill av Kristoffer!

Kamp 5: Roger mot Wang Bing, Roger var fint med i de 2 første settene men klarte aldri å få spillet inn i det sporet han ønskte. Men med tanke på skaden så leverte han en god kamp, å være så nærme med en skadet underarm er ikke annet enn imopnerende.

Kamp 5:
Hallvard måtte vinne siste kampen for at vi skulle få poeng, han startet bra og hadde kontroll på VM utatte Rønneberg. Men med litt varierende prestasjoner midtveis i kampen var det 2-2 etter fire sett. Tempraturen seg noen grader i avgjørende sett, noe som var til Hallvard`s fordel. Han avsluttet kampen på en meget imponerende måte og reddet uavgjort.

Tenk om Roger hadde vært skadefri sier lagleder Thor Gunnar Bjelland, men vi får ta de i sluttspillet.

Totalt sett en veldig god helg for Stord BTK, alle på laget har bidratt på en svært positiv måte. Det blir gøy i sluttspillet av slutter laglederen.
Oppdatert : 06.01.2008

 

 

 

 5 siste nyheter frå Stord BTK
Stord Cup arrangert 2. oktober
Resultat veteran VM og KM
Resultat Juni Cup
Styret i klubben 2021/2022
Innbydelse veteran VM, KM

www.stordbtk.no © 2002