Eliteserien : Stord BTK - Laksevåg BTK 4-2

Vestlandsderbyet ble en gjevnspilt batalje, men Stord vant til slutt 4-2. Roger, Hallvard og Kristoffer vant hver sin kamp samt at Roger / Kristoffer vant double.

Det hele startet bra for våre gutter, i doubelkampen hadde Roger og Kristoffer full kontroll og vant oppskriftsmessig.

Neste kamp var Roger mot Andy Hovden, påforhånd ville dette være en grei seier for Roger`n. Men denne gangen virket Roger tung og ubesluttsom, og Andyèn spilte i tillegg opp mot sitt beste. Roger gikk her på sitt første tap i årets serie.

3. kamp var Hallvard mot Laksevåg "kinesaren", Hallvard spilte ikke opp mot sitt beste og tapte.

4. kamp Kristoffer mot "evig unge" Christian Ibenfeldt, Christian ga Kristoffer litt mer "pes" en i forrige møte mellom lagene. Men da det tettnet til viste Kristoffer sin klasse og vant oppskriftsmessig.

Stillingen var nå 2-2

5. Kamp Roger mot Kinesaren, etter 2-11 i første sette klarte endelig laglederen å vekke Roger. Og de neste 3 settene var Roger Roger, og da er han ikke lett å stoppe. Alle på tribunen lurte på hvorfor ikke Roger hadde våknet tidligere, men bedre seint enn aldri var lagleder Bjelland sitt kontante svar.

I siste kamp skulle Hallvard ut mot Andy Hovden, og etter Andyèn sterke seier mot Roger var det spenning i "Norges beste bordtennishall". Men Hallvard viste at han har vokst med oppgavene, og ordnet egentlig en grei seier.

Lagleder`s kommentar:
Rusten Roger kommer i gang til slutt, og leverer det vi kan forvente. Hallvard er imponerende i siste kampen der man må vinne, meget sterkt. Kristoffer er ubeseiret med Kongen som lagleder i året serie.

Alltid kjekt å slå Laksevåg, bare så synd at ikke "Pappa-Laksevåg" selv fikk oppleve dette avslutter Thor Gunnar Bjelland
Oppdatert : 04.01.2008

 

 

 

 5 siste nyheter frå Stord BTK
Stord Cup arrangert 2. oktober
Resultat veteran VM og KM
Resultat Juni Cup
Styret i klubben 2021/2022
Innbydelse veteran VM, KM

www.stordbtk.no © 2002