Fantastisk treningssamling for våre yngre i helga.

Det var som rene "julekvelden" for yngre spillere hele denne helga, med Norges beste spiller de siste 12 årene (Geir Erlandsen) og Verdens beste funksjonshemmede spiller i en årrekke (Tommy Urhaug).

Rekruttene våre hadde stort utbytte av denne samlingen, og ledelsen ser helt klart at dette er meget nytting for de yngre spillerne. Og det planlegges ny helgesamling allerede i august.

Geir sier at han er svært godt fornøyd med innsatsen til spillerne og at det her er mange svært flotte talent som kan nå langt som bordtennisspillere.

Vi takker Geir og Tommy for at de stiller opp på denne typen arrangement, og det er svært imponerende å se hva våre verdensstjerner legger ned av arbeid denne helga. Og like imponerende er det å registrere fremgangen til våre yngre spillere, vi har virkelig fine talenter som kan nå veldig langt sier klubbens leder Thor Gunnar Bjelland.

Vi hadde også "besøk" av Etne BTK med hele familien Skogen, guttene og pappa Arve stod på og det blir spennende å se hva Etne kan få til i fremtiden. Vi også takke Arve for at han tok "jobben" med å kjøre Geir til flyplassen i Haugesund.

Karl Rasmussen (Fjell) og Gaute Grov (Heros) var også med på samlingen, flott gutter dette som alltid er gøy å ha på besøk avslutter klubbens leder.

Samlingen ble ledet av Atle Irgens, Arve Skogen og Nils Arne Stuve hjelpte til som sparring. Samt at sjølvaste "kongen" kjørte søndagsøktene.

På lørdagskvelden grillet vi og alle fikk prøve seg på golf, og vi registrete Geir som virkelig ble ivrig. Han viste også at det nok ikke hadde gått lang tid før han hadde vært en meget habil golfspiller.
Vi feiret også her bursdagen til Tommy, som rundet år denne dagen

Ellers var det lagkamp i golf mellom Etne BTK og Stord BTK, Stord tok første stikk, med Mr.Bordtennis og Kongen over Arve og Bård (5 1/2 år). Svært imponerende å se Bård på 5 år slå 150 meter med driveren sin.

Oppdatert : 18.06.2007

 

 

 

 5 siste nyheter frå Stord BTK
Stord Cup arrangert 2. oktober
Resultat veteran VM og KM
Resultat Juni Cup
Styret i klubben 2021/2022
Innbydelse veteran VM, KM

www.stordbtk.no © 2002