NBTF avholdt sitt forbundsting i helga, og

Ja det er ikke det samme å representere hele regionen sin, som feks. bare å representere en klubb. Men etter beste evne prøvde man å snakke til beste for alle klubbene på vestlandet sier "kongen".

Tinget bar preg av at forbedringspotensial er det, og at de neste årene vil det bli forandringer. Noe som helt klart kom frem av rapporten til det såkalla "Nordgårdsutvalget", dette utvalget høstet meget rosende ord for sitt arbeid med å se på konkurransetilbudet her til lands. Vi er selvsagt stolte over at Atle Irgens har vært en av 3 medlemmer i dette utvalget, utvalget som ble ledet av Ketil Nordgård (spilte for Stord BTK rundt 15 år siden).

Som vanlig var vestlendingene mest aktive på talerstolen, og flere var kritiske til det sittende styret. Bordtennis-tungvekterne "Pappa-Laksevåg" Otto Hatlebakk, "Pegions-president Øst" Dag Tretterud og vår egen "Konge", sammen med lettvekteren Øystien "Keegan" Strand og Håvard Markhus stod for det meste av underholdningen.

Stord BTK fikk tildelt diplom fra President Øivind Eriksen for at man nå har fått en permanent bordtennishall på Stord, så får vi se om bladet bruker spalteplass på Norges flotteste bordtennis hall (Jevnaker fikk en hel side).


Oppdatert : 08.05.2007

 

 

 

 5 siste nyheter frå Stord BTK
Stord Cup arrangert 2. oktober
Resultat veteran VM og KM
Resultat Juni Cup
Styret i klubben 2021/2022
Innbydelse veteran VM, KM

www.stordbtk.no © 2002