Flott regionsamling på Stord lørdag

For første gang ble det arrangert regionssamling i vår nye treningshall på Vikahaugane. Samlingen var flott og ble gjennomført av Regionstrener Kjetil Sætre og Landslagstrener for yngre Gard Hongslo.

Ellers var det mange storheter innom hallen Kongen, Mr.Bordtennis og en lokal helt fra Bergen som heter Hatlebakk (eller noe slikt).

Alle deltakerne skrøt uhemmet av hallen vår, det samme gjorde både Regionstrener og Landslagstreneren som gikk langt i å si dette var den desidert beste treningshallen i landet.

Samlingen ble gjennomført på 8 bord, med god treningskvalitet fra deltagerne. I pausen benyttet Hallvard og Zhang hallen under kyndig ledelse av Gard Honslo.

Gard fikk også den store gleden av å besøke Nrges største bordtennisarkiv (Heime hos Mr.Bordtennis), og etter signalene vi har fått ble han sittende lenge å se på gamle videoklipp og fikk sikkert sett litt av "unge herr Hongslo".

Dette synes vi selvsagt var gøy å høre, noe som bekrefter det vi subjektivt trodde. Vi håper liggnende samlinger også i fremtiden.
Oppdatert : 29.10.2006

 

 

 

 5 siste nyheter frå Stord BTK
Stord Cup arrangert 2. oktober
Resultat veteran VM og KM
Resultat Juni Cup
Styret i klubben 2021/2022
Innbydelse veteran VM, KM

www.stordbtk.no © 2002