Det nærmer seg seriestart, og me presenterer lagene.

I dag presenterer me Stord 2 som skal spille i 1. divisjon. Målet er å beholde plassen, men man skal ikke se bort fra at det at vi endrer målsetning om ting går bra i starten sier Kongen.

Laget :

Tommy Urhaug :
Trenger ingen videre presentasjon, hadde flott kvote i fjor og da var det spillere som Onsum m.fl. i vår avdeling, Slo bla. Terje Herting og Sjur Pettersen.
Blir spennende å se hva Tommy klarer å prestere i år.

Sandra Johansson :
Svensk elitespillere, tidligere Svenskmester (2002) og med på EM Sverige sitt bronse lag. Kommer ikke til å spille så mange av kampene men vil være en flott forsterkning for laget når hun spiller. Spillestilen hennes er vanlig, men hun er kjent for sin enorme feeling og er fantastisk langt bak bordet.

Mona Fallgren :
"Dronningen" kjenner vi til, hun spilte meget godt i fjor og hadde en flott kvote. Vant de fleste kampene hun spilte, men vi er spent på formen i år. Jobber slik at også hun ikke vil være med i alle kampene.

Atle Irgens :
Mr.Bordtennis himself gir aldri ved dørene, og er en lei nøtt for de fleste i 2. oppstillingen. Stellan serven sitter og da blir han en viktig brikke i laget.

Thor Gunnar Bjelland :
Kongen gir som vanlig alt for klubben, og innimellom er det store ting på gang men da må han begynne svinge racketen i stedenfor golfkøllene. Har sitt våpen i Norges beste server og i 2. oppstillingen skal nok de fleste få mer enn nok tenker vi.

Carsten Myhre :
Kronprinsen har ikke kommet i gang skikkelig, han jobber i tillegg laaaangt oppe i nord så vi får se om han prikker inn formen i tide.

Per Arne Pedersen :
Papen jobber på Aukra i rotasjon, og blir i likhet med Kronprinsen bare tilgjengelig innimellom, men en solid spiller som kan bli svært viktig.

Thomas Irgens :
"Den lille" spiller bra for tiden, og nyttig kamptrening blir viktig for Thomas dette året. Men Thomas har kvaliteter som gjør at noen og en hver kan få litt å stri med. Blir spennende å følge han denne sesongen.

I tillegg har laget i bakhånd :
Øystein "Keegan" Strand, Per Ånen Amundsen m.fl.

Det blir spennende å se hva dette laget kan gjøre, vi ønsker de lykke til !!!!!

Oppdatert : 15.10.2006

 

 

 

 5 siste nyheter frå Stord BTK
Stord Cup arrangert 2. oktober
Resultat veteran VM og KM
Resultat Juni Cup
Styret i klubben 2021/2022
Innbydelse veteran VM, KM

www.stordbtk.no © 2002