Geir i verdensklasse mot Michael Maze i Odense.

Fantastisk spill i verdensklasse av Geir da han slo Verdenstjernen Michael Maze under landskampen i Odense (Danmark). Det var rett og slett fantastisk opplevelse å se Geir slå Maze som har EM gull i Lag, Bronsje fra OL i double og 3. plass i VM i single som sine beste prestasjoner. Kampen holdt meget høy internasjonalklasse, og hadde mange fantastiske ballvekslinger, noe som medførte at det danskepublikum fikk stifte bekjentskap med "Good Boy" ropene fra Kongen. Dette ble satt pris på av det danske publikum i Odense, som etterhvert tok etter med samme "Good Boy" ropene. Så man kan konstatere at "Good Boy" er kommet til Danmark.


Geir holdt Maze med kort spill noe som gjorde at danske ikke fikk komme til med sitt beste våpen forhandloop, som han varierer på en glimrende måte. Dette fikk vi se noen eksmpler på, men Geir klarte å styre kampen og det måte han om han skulle ha muligheter mot danskenes verdenstjerne. Nok engang denne kampen var en ren nytelse !
Geir sitt spill mot Maze:
Geir var fantastisk god i det korte spillet, og backhand satt som på det beste. Forsvaret kunne nok man ønsket seg litt bedre, men slår man Maze så sier det seg selv at man har prestert i verdensklasse !

I den avgjørende kampen mot Finn Tugwell, kom Geir dårlig i gang med sitt spill og det var "kjappe" Tugwell som styrte det hele til midten av 2. sett. Men fra midten av 2. sett spilte Geir som mot Maze, og Tugwell var bare en "statist" resten av settet. 3. sett var Geir alt for passiv spesielt på Tugwells server og kom aldri i gang med sitt spill. 4. sett startet på samme måte, men fra 4-7 og ut settet tror jeg aldri jeg har sett Geir spilt bedre. Med han var veldig uheldig i slutten, og Tugwells nettrullere kan man jo ikke gardere seg mot.

Mest skuffende var den Norske benken som knappt ga lyd fra seg når det virkelig gjaldt, nå skal det sises at "Tikcan" gjorde det han kunne.

Kampfakta :
Danmark - Norge 3-2
Michael Maze - Geir Erlandsen 6-11, 10-12, 11-7, 8-11
Finn Tugwell - Wang Jianfeng 5-11, 6-11, 11-8, 10-12
Martin Monrad - Eric Berner 11-5, 13-11, 11-6
Michael Maze - Wang Jianfeng 11-6, 11-6, 11-8
Finn Tugwell - Geir Erlandsen 11-4, 10-12, 11-5, 14-12

Oppdatert : 27.09.2006

 

 

 

 5 siste nyheter frå Stord BTK
Stord Cup arrangert 2. oktober
Resultat veteran VM og KM
Resultat Juni Cup
Styret i klubben 2021/2022
Innbydelse veteran VM, KM

www.stordbtk.no © 2002