Stewert McKanzie vant A.I. Memoriel Classic etter dramatikk.

A.I. Memorial Classic ble i siste liten flyttet fra Kungsbacka til Hill Golf Klubb i Mønldal. Dette synes ikke deltagerne gjorde noe, da Mølndal er en plass som virkelig har bordtennistradisjoner. Kjell og Christer Johansson har jo satt Mølndal på bordtenniskartet, derfor var det mer enn naturlig at turneringen ble gjennomført her.

En greenfee på kr.850,- skremte heller ikke deltagerne, det som derimot skremte dem var utslagene som ved flere anledninger hadde en "carry" 150-170 meter frem til fairway. Svært sterk vind gjorde også sitt til at resultatene ikke ble så bra som forventet, men det var jo fremfor alt en turnering med høyprestisje så da blir det heller ikke de gode resultatene.

Deltagerne gjorde alt som var mulig for å "syke" hverandre, bla annet fikk sjølvaste Kongen nok når han var i en bunker som var 3 meter høy. Ord som synd, flott slag kunne veldig sjelden høre mellom deltagerne.

Turneringen startet nervøst, og det var tydelig at det var prestisje fra første slag.

Kongen startet best men misset svært grovt på 2 av de første 9 hullene. Dette åpnet for at den svært så langtslående Kronprinsen hadde full kontroll når man passerte 14. hull. Det både Kronrins og Konge glemte var at den høyhandicapede Stewerd McKanzie smugkjempet bak dem. Og takket være 4 boegey på de 5 siste hullende slo han Kronprinsen med et fattig slag.

Kronprinsen trøstet seg etterpå med å spille på automat, klarte han å dekke inn tapet tro ?
Oppdatert : 24.09.2006

 

 

 

 5 siste nyheter frå Stord BTK
Stord Cup arrangert 2. oktober
Resultat veteran VM og KM
Resultat Juni Cup
Styret i klubben 2021/2022
Innbydelse veteran VM, KM

www.stordbtk.no © 2002