Espen til topps i junior i Kungsälv i dag !

Espen vant i dag juniorklassen i stevne i Kungsälv etter bra spel. Hallvard og Kristoffer som var på grand prix stevne i Ängby fekk det som venta hardare.
Espen tapte kun 1 sett og det var i finalen mot Martin Røste,Katfosskam. Det var fleire bra svenskar med og dei andre frå gymnaset rauk ut tidligare. I morgon spelar Espen herrer kl.2 og eldre jr. og varr svært optimistisk på ei dårlig telefonlinja i ein pizza restaurant..
Kristoffer og Hallvard spelar i Ängby som er eit storstevne i Sverige med internasjonal deltaking. Fredag kom Hallvar/Johannes Bratlie til kvartfinalen i gutar lag. I innleiande pulje slo dei blant anna Kviterussland, medan det blei tap for Sverige sitt landslag. Her spelte dei veldig bra i single kampane. I kvartfinalen tapte dei mot Sverige Øst med 0-3, men alle kampane med 2 sett i avgjerande, så me kan sei at region øst foreløpig er eit lite hakk betre i Sverige enn Norge. Kristoffer spelte elite og tapte alle sine kampar mot gode spelarar. Laurdag blri Hallvar nr.2 i pulja i gutar 14 år, men tapte for ein deff. i 1. runde i sluttspelet. Kristoffer tapte tidlig i eldr jr. i dag, medan kineseren vår Zhai Chao er i kvartfinalen.
Oppdatert : 26.11.2005

 

 

 

 5 siste nyheter frå Stord BTK
Stord Cup arrangert 2. oktober
Resultat veteran VM og KM
Resultat Juni Cup
Styret i klubben 2021/2022
Innbydelse veteran VM, KM

www.stordbtk.no © 2002