Espen til topps i junior i Kungsälv i dag !

Espen vant i dag juniorklassen i stevne i Kungsälv etter bra spel. Hallvard og Kristoffer som var på grand prix stevne i Ängby fekk det som venta hardare.
Espen tapte kun 1 sett og det var i finalen mot Martin Røste,Katfosskam. Det var fleire bra svenskar med og dei andre frå gymnaset rauk ut tidligare. I morgon spelar Espen herrer kl.2 og eldre jr. og varr svært optimistisk på ei dårlig telefonlinja i ein pizza restaurant..
Kristoffer og Hallvard spelar i Ängby som er eit storstevne i Sverige med internasjonal deltaking. Fredag kom Hallvar/Johannes Bratlie til kvartfinalen i gutar lag. I innleiande pulje slo dei blant anna Kviterussland, medan det blei tap for Sverige sitt landslag. Her spelte dei veldig bra i single kampane. I kvartfinalen tapte dei mot Sverige Øst med 0-3, men alle kampane med 2 sett i avgjerande, så me kan sei at region øst foreløpig er eit lite hakk betre i Sverige enn Norge. Kristoffer spelte elite og tapte alle sine kampar mot gode spelarar. Laurdag blri Hallvar nr.2 i pulja i gutar 14 år, men tapte for ein deff. i 1. runde i sluttspelet. Kristoffer tapte tidlig i eldr jr. i dag, medan kineseren vår Zhai Chao er i kvartfinalen.
Oppdatert : 26.11.2005

 

 

 

 5 siste nyheter frå Stord BTK
Veteran VM og KM arrangert laurdag 22. desember
Resultat klubbmeisterskap
Veteran VM og KM 22. desember
Resultat Stord Cup
Stord Cup 1. og 2. desember

www.stordbtk.no © 2002