2 tap i dagens 2. divisjonskamper

Bergen Handicapidrettslag - Stord 2 7-3
Laksevåg 2 - Stord 2 6-4
Stords 2 lag var godt humør tross 2 tap i dag meldes det på hjemveien fra Bergen.

Disse var på laget : Atle Irgens, Thor Gunnar Bjelland, Torstein Fjellstad og Asbjørn "Abbi" Isdal som debuterte i 2. div. (bilde)

Mot Bergen Handicapidrettslag spilte Atle og Torstein på 1. bordet, men Asbjørn og Thor Gunnar spilte på 2. bordet.
Målet her var å klare uavgjort, det begynte oppskriftsmessig med at Atle og Thor Gunnar tok sine første kamper (2-2) før double.
I double toppet vi laget med de gamle i 1. doublen, etter et par usportslige episoder fra den spillende treneren i Bergen Handicap. Ble både Mr.Bordtennis og Kongen "trøtt i knotten" og fikk etter dette ikke spillet til å sitte. Dette er jo en double de normalt skal vinne, men så ikke denne gang.

I den neste kampen skulle Atle ut mot Kristin Vennberg, Atle som hadde vært syk noen dager følte seg "tom" og tapte kampen. Samtidig tapte Torstein mot Thomas Sætre, men spilte godt. Thor Gunnar vant greit mot Stig Mortensen, men Asbjørn på sin side måte tåle et knepet 2-3 tap mot Øystein Kolstad tross i godt spill.

Mot Laksevåg startet det hele med storkampen mellom Thor Gunnar og Harald Nilsen, Kongen spilte fornuftig og hadde full kontroll mot "antien" til Harald. Nok en gang slo Kongen sin store helt fra ungdomstiden. Torstein startet mot Gina Hundven, han spilte godt og hadde en viss føring i avgjørende sett, men en "griseball" og litt liten rutine gjorde at det ble tap 10-12 i avgjørende.
Asbjørn mot Regina Stevens ble en kamp han aldri kom skikkelig igang i, Regina spilte som sikkerheten selv og vant 3-0 (Tidligere på dagen hadde samme Regina "lekt" med den gamle Stord-kjempen Nils Arne Stuve). Atle på sin side startet med 3-0 seier over Tom Strømberg.

I double toppet vi nok engang med de gamle i 1.doublen denne gang ble det forholdsvis kontrollert seier til våre gutter over Harald Nilsen / Regina Stevens. Torstein og Asbjørn måtte bite i gresset mot kombinasjonen Strømberg / Hudven.

Så var det duket for Atle mot Harald Nilsen, påtross av at Atle de seneste gangene har slått Harald måte han denne gang bite i det sure eplet. Thor Gunnar lå under med 0-2 før han våknet mot Tom Strømberg og vant 3-2.
Torstein tapte så forholdsvis lett for Regina Stevens, dette gjennotk seg også for Asbjørn mot Gina Hundven.

Trass i sykdom og dårlige resultater var guttene ved godt humør da vi hadde dem i tale. Eller som Atle sa det: dei kan "tjoa" og "ossa" på grisballar, men humøret vårt klarar ingen å knekka.

Oppdatert : 28.11.2004

 

 

 

 5 siste nyheter frå Stord BTK
Stord Cup arrangert 2. oktober
Resultat veteran VM og KM
Resultat Juni Cup
Styret i klubben 2021/2022
Innbydelse veteran VM, KM

www.stordbtk.no © 2002