Tommy og Roffe til topps i Slovenia i lag

Forbundet har laga eit fint referat frå lagkonkurransen og me saksar direkte frå den. Tommy blei skada i fyrste kamp, og sleit med den heile tida. Me får håpa at skaden ikkje er veldig alvorligSaksa får NBTF sine sider: "I første kamp mot Serbia oppsto skaden, men laget klarte allikevel å vinne 3-1 etter å ha tapt double. Neste kamp var mot Storbritannia og her ble det også 3-1 seier etter å ha tapt double og Rolf Erik gjorde en bra kamp ved å vinne 2 slo blant annet Robertson med klare 3-0. I semifinale mot Tyskland som alltid er hardt ,spilte Tommy det han kunne og det holdt til en bra seier mot Kober, Rolf Erik tapte for Cetin 3-2, men en god seier i double og nok en bra kamp fra Rolf Erik mot Kober gjorde at det ble 3-1 seier.

I den andre semifinalen møttes Korea og favorittene Frankrike, her gikk Korea seirende ut av duellen med 3-2 etter en knallhard kamp som tok 3 1/2 time! Vi hadde håpet på Frankrike, men fikk mobilisere mot Korea i stedet.
Tommy åpnet bra med 2-0 over Jung, men det holdt ikke helt inn og han tapte 3-2. Rolf Erik overbeviste så med en 3-1 seier over Kim og double ville da bli viktig. Gutta kom ikke helt opp i nivå og det ble et surt tap her. Så skulle Rolf Erik ut mot Jung og viste nok en gang at han tilhører verdenseliten på gode dager og vant denne kampen 3-0. Så var det Tommy som skulle gå ut og gjøre sitt beste og se hvor lenge det kunne holde! Det holdt lenge, etter 7-10 i første var det ingen tvil og han avsluttet tredje sett med 11-0. Dermed gikk vi til topps og det er sterkt når vi vet at gutta har mer på lager som vil vises frem fremover, i midten av juni, møter vi kineserne, og det skal bli gøy.

Håper på en god beskjed fra Tommys fysioterapeut på mandag!"
Jan Bergersen
Oppdatert : 03.05.2008

 

 

 

 5 siste nyheter frå Stord BTK
Stord Cup arrangert 2. oktober
Resultat veteran VM og KM
Resultat Juni Cup
Styret i klubben 2021/2022
Innbydelse veteran VM, KM

www.stordbtk.no © 2002