Fantastisk NM for Stord BTK !

Lagleder oppsumerer NM :

Fredag :
Det hele startet fredag, etter en enkel seier mot Fokus 2 i kvartfinalen ventet vi på å revansjere finaletapet i eliteseriens sluttspill mot Modum. Og revansj fikk vi enkelt 3-0, etter solid spill av Geir, Roger og Kristoffer.
I finalen ventet B-72,
1-0 : Geir startet med en solid 3-0 seier over Raymond Gonzales etter overbevisende spill.
1-1 : Roger var neste ut, han fikk ikke spillet til å sitte og måtte gi tapt for en god Eric Berner.
2-1 : Hallvard mot ”evigunge” Eivind ”ossa” Onsum, Hallvard startet fint og hadde full kontroll. Rotet litt i 3. sett, men tok seg mesterlig inn igjen og kunne vinne greit.
3-1 : Geir spilte veldig opp og ned i sin neste kamp mot Eric Berner, han ”slapp seg litt ned” i perioder av kampen. Men før avgjørende bestemte han seg for å vise hvem som er best i Norge, han gikk opp til 5-0 i avgjørende sett. Etter dette hadde Berner noen fantastiske ballvekslinger og litt marginene på sin side, dette gjorde at Geir måtte ta frem sitt alle beste for å sikre seieren.
Geir slo inn matchballen og vi kunne konstatere at lag gullet var vårt.

Lørdag :
Lørdagen startet med B og B-double, tøffe puljer for våre gutter og Atle var eneste som tok seg videre fra puljespillet i singel. I B-double var det bedre, Thomas og Atle hadde greie motstandere de første rundene og viste at de var pågang. Det ble seier i klassen etter perfekt taktisk gjennomført finale

I damedouble var Mona og Therese Andersen finaleseedet, denne seedingen holdt greit og de hadde ingen problem med å nå finalen. I finalen ventet Ma/Grutle fra Fokus, de spilte bra men med bommet litt med taktikken i avgjørende faser av settene. Men en strek sølvmedalje ble det på ”fruen i huset”.

I herredouble hadde vi enkle seirer frem mot semifinalene, og det så riktig så bra ut underveis i semifinalene. Men litt uflaks gjorde at både Geir/Hallvard og Roger/Kristoffer tapte sine semifinaler med 2 poeng i avgjørende. Hadde parene her prestert på det nivået vi vet de er så hadde det vært en ren stordfinalen (men, men).

I mixdouble hadde vi også par som vi forventet skulle gå hele veien. Geir/Mona hadde full kontroll frem til semi, etter bla å ha slått ut Kriss/T.Andesen (Randesund).
I semien venete Roger/A.Mjelva (Heros), en jevn kamp ble det som Roger/Ann vant 13-11 avgjørende. Selv om Geir/Mona hadde 8-4 i avgjørende, Bra av Roger/Ann svakt av Geir/Mona.

Søndag :
I puljespillet vant Hallvard greit sine kamper og var videre, det samme gjorde Kristoffer men måtte slite mot E.Rømneberg. Men Kriss våknet flott mot slutten av kampen og spilte svært bra. I 8.del vant Kristoffer enkelt mot Jonas Nilseng. Hallvard møtte Eric Berner og hadde en tøff oppgave, men Hallvard spilte svært bra og må sies å ha kampen i sin hule hand. Et par enkle ”miss” gjorde at Berner kom inn igjen i kampen og til slutt klarte å snu kampen til sin fordel, men totalt sett en god kamp av Hallvard bare så synd at det ikke holdt helt ut. Men det gjør det neste gang Hallvard.
Så var det kvartfinaler med 3 Stordspillere:
Geir vant lett 4-0 over Johs. Brattelie fra Fjell, Roger måtte slite litt mot Joachim Sørensen (Modum) med en tent Roger såg ut til å være pågang mot slutten av kampen.
Kristoffer møtte Raymond Gonzales, Kriss ble ”låst” og ble for passiv, han klarte ikke her å spille opp mot det vi vet han kan og det ble tap 0-4.
Semifinalene :
Roger mot Gonzales, ren makt demonstrasjon Roger`n ”piska” bh og var i det umulige hjørnet 4-0. Geir hadde grei kontroll på Berner, tapte et sett men viste klasse når han måtte.
Finale der begge var Stordspillere, endelig oppnådde lagleder sitt mål for NM nemlig slippe å være lagleder i en finale (var nærme dette målet i double også). Geir var stor favoritt, men til tross for det startet Roger forrykende og vant de 2 første settene der han spilte utrolig bra. Geir kom tilbake og vant de 2 neste settene, og da trodde nok de fleste at dette skulle gå Geir sin vei. Men Roger ville ikke være med på dette, og fortsatte sitt fantastiske spill.
Roger låste Geir på en meget imponerende måte og vant de 2 neste settene og kampen 4-2.
Roger kunne dermed litt overraskende vinne sin 1. Kongepokal, mens Geir må vente til neste år for å prøve å få sin 10. Meget imponerende av Roger!

I damesingel var Mona finale seedet, hun hadde ingen problemer med å holde seedingen.
I finalen ventet Ma Wenting, hu ble forsterk for ”fruen” og det ble 0-4 tap. Men totalt sett en flott prestasjon.

Oppdatert : 30.03.2008

 

 

 

 5 siste nyheter frå Stord BTK
Stord Cup arrangert 2. oktober
Resultat veteran VM og KM
Resultat Juni Cup
Styret i klubben 2021/2022
Innbydelse veteran VM, KM

www.stordbtk.no © 2002