NM for senior spilles i Bergen kommende helg, og vi er på plass !

Det nærmer seg Norgesmesterskap for våre beste spillere, NM starter fredag med lagkonkurransen. Fortsetter lørdag med double og B-klasser, og avsluttes søndag med singelklasser.

Her kommer noen vurderinger om våre sjanser i NM for senior, vi har gode muligheter i de fleste av klassene. Og ikke minst har fire svært gode elitespillere spillere i Geir Erlandsen, Roger Andersson, Hallvard Fjell og Kristoffer Hellerud, for ikke å snakke om Tommy Urhaug

Fredag, Lagkonkurranse :
Her må vårt 1. lag finnes seg i å være favoritter, med prestasjonene i årets eliteserie friskt i minne bør dette være oppgave som guttene kan klare. I tillegg til at alle de beste lagene ikke kan benytte seg av ”importene” sine er Geir på plass i laget vårt, vi får sterkere lag mens våre motstandere får svakere lag sammenlignet med eliteserien.
2. laget består av 2 x Radøy og 2 x Irgens, det blir god kamptrening for guttene og ingen store forhåpninger om store ting.

Lørdag, Herrer B : (Uoffisiell klasse)
Blir spennende å se hva Thomas Irgens kan gjøre på lørdagsformiddagen, i tillegg stiller Raymond Espens, Atle Irgens, Nils Arne Stuve og Thor Gunnar Bjelland. Vi håper på medalje fra en av guttene.
Herrer B double : (Uoffisiell klasse)
Kombinasjonen Irgens/Irgens kan bli meget giftig, og vi har forhåpninger til disse. Men ikke undervurder Keegan Strand/Bjelland, hvis det ikke bare blir show og moro så kan disse også overraske på en god dag. Espenes/Thomas Sætre på sitt beste kan også knipe medaljer.

Damer Double :
Mona spiller sammen Therese Andersen, hvis ”fruen” får spillet til å sitte kan de gjenta bedriften for 3 år siden da det ble gull. Men Ma Wenting vil nok ha et ord med i laget.

Herrer Double :
Her har vi 2 sterke par, Geir / Hallvard og Roger / Kristoffer blir forhåpentligvis å se i semifinalene. Vi håper på en ren Stordfinale (det må være mange år siden det har skjedd i et NM), begge parene har gullsjanser vi håper at et av parene klarer dette. Og som lagleder Thor Gunnar Bjelland sa det, det hadde passet fint om man kunne se noen finaler uten å være lagleder.

Funksjonshemmede double :
Her har vi plukket en kombinasjon som mangler sidestykke, Tommy spiller sammen med Nils Arne Stuve. Det blir spennende å se hva de kan få ut av dette, Tommy vet vi om men klarer ”Stuven” å få i gang ”sveivo” og kjøra ”brevet” så kan det gå virkelig bra.

Mix Double :
Geir sammen med Mona, de vant for 3 år siden da de sist spilte sammen. Vi håper at de klarer å gjenta denne bedriften, men se opp for Kristoffer / T.Andersen og Roger / A.Mjelva også disse parene har gode medalje sjanser og kan fort stå i en finale.

Søndag, Herrer singel :
Geir er tittelforsvarer og må tåle favorittstempelet også denne gang, kan han klare å ta sin 10 kongepokal (Rekord!)? Eller rettere sagt hvem skal stoppe han? Roger har alle muligheter til å nå en finale, men tøff motstand både i kvart og semi gjør at han må spile opp mot sitt allerbeste for å kunne møte Geir i en finale. Hallvard og Kristoffer han også hatt en fin sesong bak seg så langt, kan disse nå ta et steg til å utfordre våre beste spillere? De har begge to alle forutsettinger til å gjøre seg bemerket under søndagens singelklasse.

Damer singel :
Mona er 2. seedet etter Ma Wenting, og har vel ikke særlige forhåpninger utover å holde seedingen. Men ”fruen” er ballsikker og kan med litt ”flyt” gi Fokusjenta kamp om kongepokalen.

Herrer Sittende :
Tommy trenger vi si mer ? Men Roffe er ingen dårlig spiller og bør behandles med respekt, men vi går for gull for Tommy nok engang. Og ikke minst med tanke på hans solide spill i Liverpool.

Oppdatert : 26.03.2008

 

 

 

 5 siste nyheter frå Stord BTK
Stord Cup arrangert 2. oktober
Resultat veteran VM og KM
Resultat Juni Cup
Styret i klubben 2021/2022
Innbydelse veteran VM, KM

www.stordbtk.no © 2002