Positiv media dekkning av eliteserien.

Tross et tap, så var det god presse dekkning av helgas eliteseriekamper på Stord.

Bladet Sunnhordland (lokalavisa)
Har overskrifta "Surt tap" på førstesiden, med oppfølging inne i avisa der man konstaterer at det var et bittert tap mot erkefinenden som overskrift.

I det helsides innslaget ble det fokusert på en episode som lagleder Thor Gunnar Bjelland karaktriserer som "ufin opptreden" mot lagets unge talent Hallvard Fjell. Men samtidig var dette en ting som unge Fjell må beherske om han skal nå ditt han vil med bordtennisen sin fastslår Bjelland.

Bjelland skryter uhemmet av sine spillere som han er meget stolt over, om mener at laget bare blir bedre og bedre for hver kamp.

Haugesunds Avis
Har overskrifta "Bordtennisens Wimbeldon".
Her vises det også til episoden i den siste kampen, i helgas "vestlandsderby". Man sitter å venter på at noe skal skje når vi spiller mot Laksevåg, og de fornektet seg ikke i dag heller sier en irritert lagleder.

Her berømmes de unge på laget, lagleder Bjelland er løs med skryten av sitt lag der han i tur og orden roser Kristoffer, Hallvard og Zhang. Han går også langt når det gjelder Roger som blir bedre og bedre utover i sesongen og er en fantastisk lagspiller.
Oppdatert : 20.11.2006

 

 

 

 5 siste nyheter frå Stord BTK
Stord Cup arrangert 2. oktober
Resultat veteran VM og KM
Resultat Juni Cup
Styret i klubben 2021/2022
Innbydelse veteran VM, KM

www.stordbtk.no © 2002