Eliteserielaget klar for innsats !

Til helga starter Eliteserien, og vi stiller for å forsvare gjøre det bedre enn i fjor. 2. plassen i sluttspillet var en flott prestasjon som vi mer enn gjerne ønsker å kopiere.

Vi mener om vi har den rette flaksen og marginene på vår side så skal det være mulig å gjenta fjorårets prestasjon.

Årets lag :

Roger Andersson
Årets spiller i eliterien i fjor, klarer han å gjenta dette eller blir Istvan Moldovan for sterk ? Det meldes om at Roger spiller godt i Sverige, så da skal det holde i massevis å være blant de 2 beste spillerne i rets serie.

Zhang Yi
Kinesar busett på Stord, debuterer i Stord drakten, han er en fin spiller tross sin unge alder og kan meget godt stikke kjepper i hjulene på de fleste i årets serie. Blir spennende å følge han.

Kristoffer Hellerud
Klar til innsats for klubben, hadde en fin fjorårssesong og etter en kort pause håper og tror han vil bli svært nyttig for laget. Kongens ønske om at Kris ville være klar til sesongstart gikk dermed i oppfyllelse.

Hallvard Fjell
Har trent godt hele sommeren, og virker som om han har hatt et fint løft i sommer. Han er fortsatt gutte-spiller, men det forventes litt av Hallvard på tross av sin unge alder. Skal bli ekstra gøy å følge han denne sesongen i eliteserien.

Vi ønsker de lykke til i årets eliteserie !
Oppdatert : 18.10.2006

 

 

 

 5 siste nyheter frå Stord BTK
Stord Cup arrangert 2. oktober
Resultat veteran VM og KM
Resultat Juni Cup
Styret i klubben 2021/2022
Innbydelse veteran VM, KM

www.stordbtk.no © 2002