NM gull i singel til Kristoffer søndag !

Vi hadde 2 gode "Gullkandidater" i søndagens Gutter 15, Kristoffer og Hallvard hadde ingen problem med å komme seg til semifinalen.

Jan Anders spilte bra men hadde litt uflaks at han ikke kom videre fra pulja (hadde i tillegg Pål F. Aarås B-72 i pulja), men et flott gjennomført NM for Jan Anders.

Thomas spilte meget godt i pulja der han bla. slo Jo Vidar Haugen (Vikåsen), i kampen etter pulja møtte han "kompis" Gaute Grov (Heros). Vi hadde håpet på seier her, men Thomas ble litt for passiv i sitt spill i avgjørende sett og måtte gi tapt for en hardt kjempende Gaute Grov.

Kristoffer og Hallvard hadde ingen problem med å "kruse" inn til semifinalene. Her møtte Kristoffer - Ahmed Chear (Skien), her ble det em forholdsvis lett seier for "Kriss" som nå virkelig hadde fått "gullsmaken".

Hallvard på sin side skulle møte Johannes Bratteli (Fjell), det ble som ventet en kamp med de små marginer. Hallvard startet bra, men ble litt passiv utover i kampen. Noe som gjorde at Johannes fikk komme til med sitt velkjente spill, dette gjorde at Hallvard måtte se seg slått med 1-3. Litt surt, men Hallvard kommer nok sterkt tilbake.

I finalen var det da duket for Kristoffer mot Johannes, her levnet den godeste "Kriss" ingen tvil om hvem som er Norges beste guttespiller. Han vant 3-0 i fianlen, og spilte svært taktisk klokt. Og mer er det ikke å si om det !

Oppdatert : 13.03.2006

 

 

 

 5 siste nyheter frå Stord BTK
Stord Cup arrangert 2. oktober
Resultat veteran VM og KM
Resultat Juni Cup
Styret i klubben 2021/2022
Innbydelse veteran VM, KM

www.stordbtk.no © 2002