Lørdag fortsatt med nok et NM gull i Gutter double.

NM fortsatte på lørdagen med doubleklasser og Gutter 13 år, og nok engang kunne vi rimelig lett plukke NM gull denne gang i Gutter double med Hallvard / Kristoffer.
De gikk igjennom hele doubleturnerinegn uten å tape et eneste sett, og de var heller ikke i nærheten av å tape. Sterkt gutter !!!

I Mix double gikk Hallvard / Helene Nesheim (Heros) direkte på Fokus sin suverene damespiller Ma Wenting som hadde med Kim Gustavsson fra samme klubb. Hallvard/Helene spilte bra men dessverre ikke bra nok til å tukte Fokusparet.
Kristoffer spilte sammen med Therese Andersen (Randesund), de slo seg lett frem til finalen. Men i finalen ble motstanden uventet hard fra Ma/Gustavsson Fokus. Det ble til slutt tap 8-11 i avgjørende, og vi følte at kanskje Kristoffer gjorde tingene litt forvanskelig i den avgjørende fasen av kampen. Men en fin sølvmedalje til Kristoffer / Therese.

Gutter 13 år spilte Thomas han gjorde sine saker svært bra, og spilte stabilt og godt frem til kvartfinalen. Thomas var kvartseedet, og møtte Pål Francis Aarås (B-72) i kvartfinalen. Her måtte Thomas gi tap, Pål vant senere hele klassen. Thomas var nok litt uheldig med trekkningen her, for han hadde nok gode muligheter mot alle bortsett fra Pål og Lars Rønneberg. Ellers kan nevnes at Gaute Grov (sønn til legendariske "Stordkjempen" Bjørn Inge) kom på en fin 3. plass.
Oppdatert : 13.03.2006

 

 

 

 5 siste nyheter frå Stord BTK
Stord Cup arrangert 2. oktober
Resultat veteran VM og KM
Resultat Juni Cup
Styret i klubben 2021/2022
Innbydelse veteran VM, KM

www.stordbtk.no © 2002